Friday, 22 June 2012

dapat kau yg dulu :)

hai korg...kite happy sbb dah dpt die yang dulu balik :)  kite syg die sgt2...


okey kite nak cite psl yang pkai tudung biru tu aje...sori mate kite tertutup ...hahaha...

okey...nme die NUR AQILAH AZWA BINTI HAMDAN....nme die sedap rite???jyeahh ! die sememang nye cantik,comel dan die juga baik org nye..,.kite sayang diesgt2 tau...jgn amik die plez...eheheh...kiteorg dah mcm stu family...klau gado...tak smpi 5 minit...dah baik balik...ehehehe...

dulu die baik...penyayang...ambik berat psl kite...tpi hri tu...sejak kite putus dgn akak angkt kite...die tak peduli pon psl kite...kite lalu die senyum mcm terpakse je...die rapat sgt2 dgn ex akak angkt  kite...kite sedih woi ! tpi tu dulu...skunk die dah berubah balik...ehehehe....kite ske sgt2...die dah ambik berat psl kite balik...happy gile wei...ALHAMDULILLAH ! 

Thursday, 21 June 2012

tak ske org mcm kau !

hai :) entry harini nak cite psl bdk yang bajet HOT... kite tak ske lah org yang mcm tuh...mcm nak org ambil perhatian die aje..ade yang pkai AUTOLIKE bagai...apelah...ape ade dgn hot tuh syg oii??tak kemane nye,,,baik i NERAKA tuh ha...lagi HOT tau...haish korg ni :/ ehehehe....kite berceramah lah plak...hahahah...