Sunday, 26 May 2013

Gwiyomi -.-


hey :) gwiyomi ! :3 hahaha .
ahza cabar aku buat gwiyomi? haha k
eh , saya pantang dicabar :p hahaa -.-


nak letak video nya ke taknak? nak tanak? nak tanakk? haha
amaigat amaigat lawak k video nyaaa :3 
k takpe lah . untuk adik aku kan -.- cehh~ haha .





this gwiyomi :D dah tengok jangan gelak ! diam je :p  haha
eh btw , aku ada cabar ahza jugaa :D
aku suruh dia menyanyi :* wkwkwkwk suara dia sedap siaaa ><


adik oh adik ! akak dah , now kau pulak yeh sayang ;) haha
buat video tu kalau kau sayang akak :'D 
tautautau?


Wednesday, 15 May 2013

only you my adopted brother dear :')



hey :') now nak cerita pasal nyett :'/ aku gaduh dengan dia :'(
dia kata aku ada adik lain :'( what the?! dia sorang adik aku weyy :( sumpah ! :'(
sial sape kata aku ada adik baru tu ! :'(


adik :'( akak mintak maaf :'( sumpah weyy , kau sorang adik akak :'(
akak tak pernah ada adik lain :( jangan percaya apa orang cakap :') dorang cakap tu semua salah tahu !
salah !


adik please :') akak mintak maaf :') tolong jangan percaya cakap orang :'/ 
dah yeh dik? tamao ah gaduh :( pleaseeeee ! :'(
akak takut kalau gaduh dengan kau :( serius takut . akak takut akak kehilangan kau lagi :'(


akak takut oneday kau benci akak :( mohon , jangan benci akak :')
adik , cukup sekali akak hilang kau :'/
i don't want to lose you for the second time :'(


adik , kita lupakan pasal tu? boleh? hm , akak takde adik lain selain kau :')
dan akak takkan pernah cari adik lain :')
akak janji dengan kau sayang :') 


adik janji dengan akak :') adik takkan tinggalkan akak :'/ tolong jangan benci akak :') tolongg :')
akak sayang kau nyet :'(
only you my adopted brother Muhammad Ahza Nazhan bin Ambrie :'*
nobody else , just you :')



yaa :') I really really really really really need you in my life :') 
kau sorang faham akak dik :'/ kalau kau takde , akakk nak story prob dekat siapa? :'/ hm











Saturday, 4 May 2013

Everything Gonna Be Okay :)



now nak cerita pasal adik aku :') yeahh ! imissyou :'(


tahun lepas (2012) kita rapat sangat sangat kan? texting 24 jam , share prob sama sama ,
skype ape semuaa . 
but , what happened? kita terus stop contact :( 
stop texting , stop share prob and stop skypee :/ 


akak tahu kita renggang sebab akak kan? yaa , memang salah akak .
but , time tu akak terpaksa :') 
akak bukan tak sayang adik , akak sayang sebenarnyaa . 
cuma ade satu benda yang buat akak perlu jauhkan diri dari adik :')
ape benda nyaa? sorry , akak tak boleh bagitahu :')


akak tahu adik sedih sebab akak tetiba stop contact adikk .
adik text akak berpuluh2 kali , but akak tak reply bukan?
adik kata akak dah lupakan adik?
noo , akak tak pernah lupa adik sayang :') akak memang nak sangat reply text adik .
tapi akak tak boleh :( akak tak boleh dik :'(
hm , i'm so sorry :'(

and this year , adik form 1 :) akak happy . kenapa? sebab akak boleh tengok adik
walau dari jauh :) 
haritu , akak stalk twitter adik , akak tengok dari atas sampai habis :'D 
tetiba akak terbaca tweet kau , banyak gilaa kau tweet pasal akak dik  :') 
adik kata , adik sayang akak :') akak terharu gegilaa :'D 
then , akak ternampak adik post link blog adik .
akak bukak , akak bacaa . ade cerita pasal akak :(

Ya Allah , menangis akak dikk :') tak sangka kau sayang gilaa dekat akak :'( 
lepas baca blog kau , akak rasa macam nak tegur kau dekat twitter , but akak takut :(
nak tegur punya tegurr , last2 adik yang tegur akak . you know what?
akak happy bila tengok kau mention akak :'D 

mula dari hari tu , kita mula rapat balik :') kita mula contact balik . yaa , i'm very happy :D
alhamdulillah , kita dah berbaikk . yaa , everything gonna be okey right?
adikk , akak nak adik tahu . akak selalu sayangkan adik :'*
sekarang , takde siapa boleh pisahkan kita lagi , walaupun bf akak sendiri :')

now kita ade nama panggilan kankankan?
haha . kau 'monyet' akak 'beruk'
okey ngam (Y) haha . 
kami sweet dan kami tahu itu ;)


yeahh ! kau handsomee adikk :*

mohon , jangan ambil dia dari saya :') monyet saya punyaa :') 
MUHAMMAD AHZA NAZHAN B. AMBRIE hanya untuk saya :') 


monyet ! ingat , akak sayang kau sampai mampus :***


ILOVEYOUSOMUCH NYETT :* 

I'm Taken Now ^^



hey ! assalamualaikum :) lama tak update blog :( rindu tahu? haha k .
29.03.2013 . I'm Taken :D 
yeahh ! i'm happy , very very happy :) haha . 


yeahh ! I'm Taken by MUHAMMAD IMRAN B. MOH AZAMRI <3 
iloveyoudamnmuch ! :*




this ! yaa , die pemalu orang nyaa -.- kahkah . 
handsomee bukann? ya ya ya , i know that :D haha .


first thing , tak sangka kitaorang boleh buat relay . 
because , sebelom ni kitaorang KAWAN sahajaa :) idk macam mana boleh buat relay .



MUHAMMAD IMRAN B. MOH AZAMRI , ILOVEYOU :*