Tuesday, 4 June 2013

Holiday~


Hey , assalamualaikum :) kenapa dengan holiday? you know what? ni holiday paling bosan bagi aku -.- makan tidur , makan tidur . tu jela kerja aku cuti sekolah ni haa :3 bosan yaa amat kau tahu :/ duduk rumah je aku . takpe lah , boleh putih kan kulit :D eh? hahaha . hang pon , dah nak bukak sekolah baru nak hang :/ isnin pi JJ w/ winda and boboy :D winda apakk simple -.- tak pernah2 dia keluar pakai centu je wey . macam tak percaya :O ahahahaha . then jumaat , hang keyell pulakk :* tapi wa tarakk partner :( pity me :( HAHA k -.- penat aku cari partner untuk hari jumaat , tapi takde :( siapa nak partner dengan aku? meh isi borang , terhad k :p hahaha k sakai -.- stop it ayu :3 pastu kankankan , kankankan........hahahah sori *muka comel* pastu en , aku rindu adik aku :( rindu kengkawan aku :( rindu classmate aku yang gila2 tu :D najib , ezam , erma , teah , aty and lain2 :') 2 minggu woi tak jumpa ! kau jangan main2 , lama tu ! :'( ahahaha . haritu adik aku ajak hang , tapi tak boleh keluar :/ then hari khamis dia ajak lagi , pon tak boleh keluar :'/ kesian dia , sori sayang :( teringin nak hang dengan diaa , tapi nasib tak menyebelahi aku :') nak buat camana en? takpe lah , nanti ade cuti panjang lagi , aku hang lah dengan dia :) insyaallah kalau takde pape masalah :) kan dik kan? hehe ^^  wey wey ! aku rindu  winda , ummi . rindu dorang :( sangat sangat sangat dan sangat :( haha , eh ! ade lagi sorang , crush aku :D alolo , omey je diaa >< k dah . stop ayu -.- aku rindu perangai gila2 winda , aku rindu suara omey ummi , aku rindu nak tengok crush aku >< hahaha .




siapa? haa ! ni lah lesbo gemok lagi tembem aku  , winda :* comel? tahu dahh :D eh eh ! jangan tengok lelama ! muz marah nanti :p kahkah


ni pulak siapa? ni lesbo kedua aku :D lesbo omey cungg melecungg , ummi :* haa , kau hadoo? hahaha . taken? single? taken lah :p tak boleh tengok lelama jugaa , mijam marah :p hahaha .

okey , membe aku semua dah taken :/ aku ni je haa , single mingle triangle , segala2 gle lah ! hahahaha .


haaa ! ni adik omey plus handsome aku :D comel? handsome? oh aku tahu :D hahaha . dikk , wa sayang lu :* 

gambar crush aku? alaa takpayah lah :p nanti korang terpikat sebab dia ni omey sangat tau :* haha . takpayah lah yeh? *kelip kelip mata* haha .tak sabar nak bukak sekolah :D nak jumpa dorang :* miss dorang gila gilaa :'D ADIK ILOVEYOU , WINDA ILOVEYOU , UMMI ILOVEYOU , CRUSH ILOVEYOU :**** iloveyou semuaa . iloveyou iloveyou iloveyou :* ahahahaha .