Thursday, 17 January 2013

ni ke sahabat sampai mati? :'(



harini ayu nak cerita pasal kawan ayu :(
korang kenal die kankankan?
alaaa , yang selalu ayu cerita tu :') lupaa? alahai , eyla lah yunk :')
kenapa dengan die? haaa ,nak story lah ni :'(


tak sangka sangat die sanggup buat kitaorang mcm ni :'(
die sanggup tipu kitaorang :( ape salah kitaorang weyy?
hmm :'( motif kau?


weyy , kitaorang pon ade hati dan perasaan lah ! kau ingat kitaorang patung ke?
masa kau susah , kau cari kitaorang .
bila kau senang? batang hidung pon tak nampak , kau lupa kitaorang weyy :')


haritu nampak kau dekat kantin , kau pandang aku sambil lalu je :/ 
sampai hati kau kan eyla? ape salah aku weyy? ape?!!


then balik , aku ternampak tweet kau . 


see :( hmm . sampai hati kau kata centu kan weyy? jahat sangat ke kitaorang?
kau boleh fikir perasaan orang tak?
serius sedih gila bahabi kau buat kitaorang cenni ! kau lupa kawan weyy !


kau kata aku tak faham kau? abis selama ni sape dengar masalah kau weyy :'(
ya allah . sumpah terasa gegila dengan kau weyy :'( hmm . 
dekat setahun lebih kita kawan , ini yang aku dapat weyy?


dulu kita pernah kata , KITA KAWAN SAMPAI MATI :')
aku ingat weyy ayat tu . kau janji takkan tinggalkan aku lagi ,
mcm mana kau tinggalkan aku dulu :'( tapi?
mana janji janji kau eyla? :'(


hmm , kenapa aku yang kena semua ni? kau tahu tak? aku dah anggap kau mcm kakak aku weyy :')
tapi? hmm , dah lah . kau pon dah lupa aku kan?
aku taknak ganggu hidup kau dah :') aku harap kau happy dengan dorang eh?
aku tahu kau tak happy dengan aku . soo ,   be happy k yunk :')
bye , i love you until jannah eyla :') :*


Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment