Saturday, 4 May 2013

Everything Gonna Be Okay :)



now nak cerita pasal adik aku :') yeahh ! imissyou :'(


tahun lepas (2012) kita rapat sangat sangat kan? texting 24 jam , share prob sama sama ,
skype ape semuaa . 
but , what happened? kita terus stop contact :( 
stop texting , stop share prob and stop skypee :/ 


akak tahu kita renggang sebab akak kan? yaa , memang salah akak .
but , time tu akak terpaksa :') 
akak bukan tak sayang adik , akak sayang sebenarnyaa . 
cuma ade satu benda yang buat akak perlu jauhkan diri dari adik :')
ape benda nyaa? sorry , akak tak boleh bagitahu :')


akak tahu adik sedih sebab akak tetiba stop contact adikk .
adik text akak berpuluh2 kali , but akak tak reply bukan?
adik kata akak dah lupakan adik?
noo , akak tak pernah lupa adik sayang :') akak memang nak sangat reply text adik .
tapi akak tak boleh :( akak tak boleh dik :'(
hm , i'm so sorry :'(

and this year , adik form 1 :) akak happy . kenapa? sebab akak boleh tengok adik
walau dari jauh :) 
haritu , akak stalk twitter adik , akak tengok dari atas sampai habis :'D 
tetiba akak terbaca tweet kau , banyak gilaa kau tweet pasal akak dik  :') 
adik kata , adik sayang akak :') akak terharu gegilaa :'D 
then , akak ternampak adik post link blog adik .
akak bukak , akak bacaa . ade cerita pasal akak :(

Ya Allah , menangis akak dikk :') tak sangka kau sayang gilaa dekat akak :'( 
lepas baca blog kau , akak rasa macam nak tegur kau dekat twitter , but akak takut :(
nak tegur punya tegurr , last2 adik yang tegur akak . you know what?
akak happy bila tengok kau mention akak :'D 

mula dari hari tu , kita mula rapat balik :') kita mula contact balik . yaa , i'm very happy :D
alhamdulillah , kita dah berbaikk . yaa , everything gonna be okey right?
adikk , akak nak adik tahu . akak selalu sayangkan adik :'*
sekarang , takde siapa boleh pisahkan kita lagi , walaupun bf akak sendiri :')

now kita ade nama panggilan kankankan?
haha . kau 'monyet' akak 'beruk'
okey ngam (Y) haha . 
kami sweet dan kami tahu itu ;)


yeahh ! kau handsomee adikk :*

mohon , jangan ambil dia dari saya :') monyet saya punyaa :') 
MUHAMMAD AHZA NAZHAN B. AMBRIE hanya untuk saya :') 


monyet ! ingat , akak sayang kau sampai mampus :***


ILOVEYOUSOMUCH NYETT :* 

No comments:

Post a Comment