Wednesday, 15 May 2013

only you my adopted brother dear :')



hey :') now nak cerita pasal nyett :'/ aku gaduh dengan dia :'(
dia kata aku ada adik lain :'( what the?! dia sorang adik aku weyy :( sumpah ! :'(
sial sape kata aku ada adik baru tu ! :'(


adik :'( akak mintak maaf :'( sumpah weyy , kau sorang adik akak :'(
akak tak pernah ada adik lain :( jangan percaya apa orang cakap :') dorang cakap tu semua salah tahu !
salah !


adik please :') akak mintak maaf :') tolong jangan percaya cakap orang :'/ 
dah yeh dik? tamao ah gaduh :( pleaseeeee ! :'(
akak takut kalau gaduh dengan kau :( serius takut . akak takut akak kehilangan kau lagi :'(


akak takut oneday kau benci akak :( mohon , jangan benci akak :')
adik , cukup sekali akak hilang kau :'/
i don't want to lose you for the second time :'(


adik , kita lupakan pasal tu? boleh? hm , akak takde adik lain selain kau :')
dan akak takkan pernah cari adik lain :')
akak janji dengan kau sayang :') 


adik janji dengan akak :') adik takkan tinggalkan akak :'/ tolong jangan benci akak :') tolongg :')
akak sayang kau nyet :'(
only you my adopted brother Muhammad Ahza Nazhan bin Ambrie :'*
nobody else , just you :')



yaa :') I really really really really really need you in my life :') 
kau sorang faham akak dik :'/ kalau kau takde , akakk nak story prob dekat siapa? :'/ hm











No comments:

Post a Comment